Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

SwingerForYou Swingerklub

Friss topikok

Címkék

Mi is a perverzió? A swingerklub látogatása vajon az? #SwingerForYou Swingerklub#

2019.11.21. 23:14 SwingerForYou Tamás

 HELLÓ MINDENKI !!!

 

Mi is az, hogy Perverzió?

Zsolti barátommal valamelyik szombat este ezen beszélgettünk, aztán inkább már vitatkoztunk a klubban, a pult két oldalán...

És tényleg...MI IS A PERVERZIÓ ???

Zsolti jött a Wikipédia ide rendelt magyarázatával, mely szerint:

"A perverzió az emberi viselkedés azon formáira vonatkozó kifejezés, amelyek eltérnek a hagyományostól és normálisnak tekintettől. Eredeti definíciója szerint "elhajlás az eredeti jelentéstől vagy tantól", szó szerint elfordulás a normáktól. A perverz szót többnyire pejoratív értelemben használjuk az ilyen viselkedést követő személyekre. A perverzió különbözik a deviáns viselkedéstől, ami a társadalmi szabályok szándékos felrúgását jelenti (bár a kettő vonatkozhat egyazon fajta viselkedésre).

A 20. századot megelőzően a szó többnyire vallásbeli perverziót jelölt, azaz elítélt vallásra való áttérést. Manapság leginkább a szexuális perverziókra, a parafíliákra használjuk. Lazábban használva jelenthet egyszerűen olyasvalakit is, akinek "piszkos", "erkölcstelen" gondolatai vannak.

Mindazonáltal a kifejezés használata kortól kultúrától, vallástól és személytől is függ; amit valaki, valahol, valamikor perverziónak tartott, az máshol, másvalaki számára lehet teljesen szokványos és elfogadott viselkedés."

Na? Kedves Olvasó? Te? Perverz vagy? Ebből kiderült, hogy mi a perverzió?

Számomra nem...ÉS persze, én nyilván nem vagyok perverz...olyan nagyon..vagy...nem is tudom..:)

Szerintem a perverzió az, ha egy pár, vagy csoport valamelyik tagja nem kedvel egy bizonyos cselekményt szexuálisan, de mégis csinálja...Megfelelési kényszerből, vagy bármilyen okból...

Zsolti szerint a #SwingerForYou Swingerklub# is egy perverz hely...

Szerintem meg nem, mert soha nem történik olyan, amit nem mindenki szeretne...Persze...Mondhatjuk, hogy az 1900 évek elején az orális szexet művelő spanyol örömlányokat diliházba zárták...Ma meg? 

Nekem például, nem fér bele a férfiak közötti bi, vagy homoszexualitás, (a hölgyeké természetesen igen!!! Ha nem hagynak ki belóle...ellenkező esetben felháborít...:) és persze, az emberek egy másik tábora meg máshogy gondolja...Van, akit zavar, ha orálisan kényeztetik...Én például imádom adni, és kapni is...VAn, aki a szőrös p***ra esküszik, én pl a csupaszra...Melyikünk a perverz? Egyáltalán? Sértő, vagy rossz jelentést hordozó jelző, ha azt mondják valakire, hogy perverz?

Valaki magyarázza már el nekem, de tényleg...Egy ital mellett, szívesen hallgatom a megfejtéseket a SwingerForYou Swingerklub bárpultjánál a hétvégén, vagy bármikor...

Pénteken, a BLACK FRIDAY napján már déltől este hatig, majd 19:00-tól hajnalig várunk Titeket...

Aztán SZOMBAT ESTE 21:00-tól vasárnap hajnalig megint...

Perverzen, vagy még perverzebb módon....Mindenki fejlesztheti magát, és feszegetheti a határait...

#www.swingerforyou.hu #

# 06 30 814 7400 #

UI: 11.28.-án, csütörtök este 19:00-tól extrém, BDSM BISZEX bulit rendez nálunk a toleranciáról híres csapat, akik már jártak nálunk néhány alkalommal...CSAK, ÉS KIZÁRÓLAG ELŐZETES BEJELENTKEZÁS ALAPJÁN, HÖLGYEK, URAK PÁROK RÉSZÉRE!!! Csak erős tolerancia képesség esetén, mert ez az a buli, ahol néha, még én is meglepődöm...:)

CSodálatos hétvégét Nektek, akár nálunk, akár máshol!

LEGYETEK JÓK, HA TUDTOK, ROSSZAK HA AKARTOK!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerforyou.blog.hu/api/trackback/id/tr6415319232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása